Selamat Datang Ke
CT Plant Mineral
Campuran Minuman Botani telah di uji dan mendapat kelulusan dari makmal yang diiktiraf sebagai produk yang selamat dan tidak merbahaya kepada kesihatan
100% Formulasi
Ekstrak Mineral Dari Tumbuhan
Tiada pengawet, bahan sintetik dan perisa tambahan MORE INFO
Kekal Sihat Bersama
CT Plant Mineral
Campuran Minuman Botani merupakan ekstrak mineral dari tumbuhan dan herba yang mengandungi lebih 50 mineral ionik yang penting bagi fungsi badan dan minda. MORE INFO

CAN TREE PRODUCT ANALYSIS

.

Visi Syarikat

Diiktiraf sebagai rakan penjagaan kesihatan yang dipercayai untuk memenuhi kesihatan dan kesejahteraan yang lebih baik dari generasi sekarang dan akan datang.

.

Misi Syarikat

Pelanggan adalah tunggak untuk perkongsian jangka panjang kami. kami menghasilkan dan menyampaikan produk yang berpatutan lagi berkualiti, di mana kedua-dua pihak boleh berkembang maju untuk mencapai perkongsian bersama dalam situasi yang menguntungkan kedua-dua pihak.

.

Sijil
Ujian Makmal

Campuran Minuman Botani telah di uji dan mendapat kelulusan dari makmal yang diiktiraf sebagai produk yang selamat dan tidak merbahaya kepada kesihatan

62 MINERAL IONIK
100% LARUT AIR
TIADA BAHAN PENGAWET
100% EKSTRAK MINERAL TUMBUHAN

GMP

HALAL

MeSTI

JAMINAN 500K

.

MINUMAN CAMPURAN BOTANI

100% Diformulasikan Dengan Mineral Dari Tumbuh-tumbuhan

.
Minuman Campuran Botani Can Tree, adalah cecair yang dirumus khas, secara saintifik diekstrak dari tumbuh-tumbuhan dan herba untuk mendapatkan lebih daripada 62 mineral ionik, yang bermanfaat untuk pekembangan otak dan fungsi tubuh. Ia bebas daripada bahan kimia, tanpa protein, tanpa lemak dan 100% larut air untuk diambil bersama sebarang bentuk minuman. Ia juga mengandungi antioksidan tumbuhan tinggi, satu set lengkap mineral penting dan surih dengan mineral ultra-trace untuk membantu meneutralkan radikal bebas berbahaya dalam diet dan persekitaran yang tercemar.

.

full-shot-man-doing-sukhasana-pose-outdoor (FILEminimizer)
woman-kitchen (FILEminimizer)
.
Minuman campuran Botani Can Tree, bukan ubat atau ubat untuk penyakit, tetapi formula khas untuk mengimbangi masukan mineral dalam sistem darah badan kita. Mineral dengan nilai pemakanan mereka adalah penting untuk berfungsi dengan baik di dalam badan, di mana mereka memudahkan tindakan enzim dan bertindak sebagai pemangkin untuk mempercepatkan pertumbuhan semula sel badan dan otak.

.

.
Minuman campuran Botani Can Tree, dapat membantu banyak pengguna dalam mengatasi rasa sakit badan mereka, seperti keletihan tubuh badan, sakit otot dan sendi akibat arthritis atau kecederaan sukan, dan lain-lain. Ia juga bertindak sebagai agen untuk membantu dalam menenangkan dan melegakan badan dan otak daripada tekanan yang tidak diingini untuk meningkatkan kualiti tidur yang lebih baik. Dengan pemakanan sel-sel otak yang diperlukan, pegguna mungkin mengalami peningkatan memori dan kewaspadaan, sambil menguruskan kehidupan seharian mereka.

.

senior-man-as-runner-with-armband-fitness-tracker-city-s-street-caucasian-male-model-practicing-jogging-cardio-trainings-summer-s-morning-healthy-lifestyle-sport-activity-concept (FILEminimizer)
.
Minuman campuran Botani Can Tree, adalah 100% formula mineral yang dikeluarkan daripada tumbuhan, dan tidak ada bahan pengawet, bahan sintetik atau perasa tambahan. Ia selamat sepenuhnya untuk digunakan setiap hari, mengikut dos yang disyorkan seperti yang ditunjukkan pada label produk. Jika anda masih tidak pasti, sila rujuk ahli farmasi, dokter atau mana-mana profesional penjagaan kesihatan anda sebelum menggunakannya.

.

Baiki organ dalaman anda dengan lebih daripada 62 mineral.
Dalam proses pengambilan mineral, semua jenis reaksi tidak selesa terhadap tubuh anda adalah reaksi yang diperoleh oleh badan setelah penyerapan.

PRODUK KAMI

TESTIMONI KAMI

2021 Testimoni Terbaru

KOLEKSI VIDEO

Cara Penyediaan Can Tree Mix

Testimoni Sakit Lutut

Testimoni Sakit Lutut

Testimoni Kolesterol Tinggi

Testimoni Kesihatan Badan

Testimoni Kesihatan Badan

Testimoni Kesihatan Badan

Testimoni Kesihatan Badan

Testimoni Kesihatan Badan

Testimoni Seorang Positive Covid

Nama Saya Chan Ne Ne Dari Alor Setar Kedah

Pada 4hb may, saya mula deman dan mengalami simptom sakit tekak, batuk, selsema serta hilang deria bau & rasa.
Pada 7hb may saya telah mangambil ujian Covid dan telah disahkan positif pada 9hb may.
Pada 10hb may, rakan saya Albert Sim mengesyorkan saya minuman mineral CanTree.
Selepas sehari minum, selsema saya bertambah pulih. selepas 3-4 hari minum, batuk, sakit tekak, juga telah sembuh. deria bau dan rasa saya kembali normal. setelah 5 hari, kesihatan badan dan mental saya bertambah baik hampir 70%.
Terima Kasih Albert Sim dan Minuman Mineral CanTree.
Saya Harap Video Testimoni ini Dapat Dikongsi Lebih Banyak Lagi, Untuk Kebaikan Semua.what people say

Alhamdulilah, after I try consumed Mix Botanical Beverage for 2 weeks. My knee pain that I suffer for 4 month slowly gone. Now, I do not rely on medicine from hospital anymore.

Ramlah Itam

Selangor, MY

I keep feel healthy since I consumed Mix Botanical Beverage twice per day.

Ong Boon

Alor Setar, KDH

My body feel better every day I wake up in the morning and my blood glucose level also decrease from 14 to 7 since I consumed Mix Botanical Beverage.

Ismail Yaakob

Ipoh, PRK
to top