Welcome to
Ct Plant Mineral
Mix Botanical Beverage has been analyzed, tested and certified by an approved laboratory to be completely safe and harmless
100% Plant Derived
Minerals formula
No preservatives, Synthetic Substances or Flavorings Added. MORE INFO
Stay Healthy With
CT Plant Mineral
Mix Botanical Beverage are mineral extracts from plants and herbs that contain over 50 ionic minerals that are very important for brain and body function. MORE INFO
.

MENGENAI SYARIKAT

.

.
Ditubuhkan sebagai sebuah syarikat pembuatan “Minuman Campuran Botani” pada 18 Disember 2018, Can Tree Enterprise, kemudian menerima sijil MeSTI (Makanan Selamat Tanggungjawab Industri) pada 19 April 2019 oleh Kementrian Kesihatan Malaysia (KKM), di mana syarikat itu telah mematuhi asas spektrum penuh keperluan kebersihan asas yang memberi tumpuan kepada pengendalian operasi, kebersihan dan penyelenggaraan, kebolehlesanan dan penyimpanan rekod.

.

.
Dengan hampir satu dekad penyelidikan dan pembangunan yang mantap oleh pelbagai profesor British dan Cina, Can Tree Enterprise, akhirnya keluar dengan formula larut air 100% yang sempurna untuk menigkatkan kualiti hidup penggunanya. Mineral yang dikeluarkan tumbuh-tumbuhan adalah tidak toksik, sesuai untuk dicampurkan dengan apa-apa bentuk cecair dan boleh dengan mudah dan semulajadi diserap oleh badan.

.

.

Visi Kita

Diiktiraf sebagai rakan penjagaan kesihatan yang dipercayai untuk mememuhi kesihatan dan kesejahteraan yang lebih baik dari generasi sekarang dan akan datang.

.

Misi Kita

Pelanggan adalah tunggak untuk perkongsian jangka panjang kami. kami menghasilkan dan menyampaikan produk yang berpatutan lagi berkualiti, di mana kedua-dua pihak boleh berkembang maju untuk mencapai perkongsian bersama dalam situasi yang menguntungkan kedua-dua pihak.

.

Sijil
Ujian Makmal

Campuran Minuman Botani telah di uji dan mendapat kelulusan dari makmal yang diiktiraf sebagai produk yang selamat dan tidak merbahaya kepada kesihatan

62 MINERAL IONIK
100% LARUT AIR
TIADA BAHAN PENGAWET
100% EKSTRAK MINERAL TUMBUHAN

GMP

HALAL

MeSTI

JAMINAN 500K

.

Minuman Campuran Botani

100% Diformulasikan Dengan Tumbuhan Semulajadi

.
Minuman Campuran Botani Can Tree, adalah cecair yang dirumus khas, secara saintifik diekstrak dari tumbuh-tumbuhan dan herba untuk mendapatkan lebih daripada 62 miniral ionik, yang bermanfaat untuk peremajaan otak dan fungsi tubuh. Ia bebas daripada bahan kimia, tanpa protein, tanpa lemak dan 100% larut air untuk diambil bersama sebarang bentuk minuman. Ia juga mengandungi antioksidan tumbuhan tinggi, satu set lengkap mineral penting dan surih dengan mineral ultra-trace untuk membantu meneutralkan radikal bebas berbahaya dalam diet dan persekitaran yang tercemar.

.

full-shot-man-doing-sukhasana-pose-outdoor (FILEminimizer)
woman-kitchen (FILEminimizer)
.
Minuman campuran Botani Can Tree, bukan ubat atau ubat untuk penyakit, tetapi formula khas untuk mengimbangi masukan mineral dalam sistem darah badan kita. Mineral dengan nilai pemakanan mereka adalah penting untuk berfungsi dengan baik di dalam badan, di mana mereka memudahkan tindakan enzim dan bertindak sebagai pemangkin untuk mempercepatkan pertumbukan semula sel badan dan otak.

.

.
Minuman campuran Botani Can Tree, dapat membantu banyak penguna dalam mengatasi rasa sakit badan mereka, seperti keletihan tubuh badan, sakit otot dan sendi akibat arthritis atau kecederaan sukan, dan lain-lain. Ia juga bertindak sebagai agen untuk membantu dalam menenangkan dan melegakan badan dan otak daripada tekanan yang tidak diingini untuk meningkatkan kualiti tidur yang lebih baik. Dengan pemakanan sel-sel otak yang diperlukan, pegguna mungkin mengalami peningkatan memori dan kewaspadaan, sambil menguruskan kehidupan seharian mereka.

.

senior-man-as-runner-with-armband-fitness-tracker-city-s-street-caucasian-male-model-practicing-jogging-cardio-trainings-summer-s-morning-healthy-lifestyle-sport-activity-concept (FILEminimizer)
.
Minuman campuran Botani Can Tree, adalah 100% formula mineral yang dikeluarkan daripada tumbuhan, dan tidak ada bahan pengawet, bahan sintetik atau perasa tambahan. Ia selamat sepenuhnya untuk digunakan setiap hari, mengikut dos yang disyorkan seperti yang ditunjukkan pada label produk. Jika anda masih tidak pasti, sila rujuk ahli farmasi, dokter atau mana-mana profesional penjagaan kesihatan anda sebelum menggunakannya.

.

PRODUK KAMI

TESTIMONI KAMI

KOLEKSI VIDEO

Cara Penyediaan Can Tree Mix

Testimosi Masalah Sakit Lutut

Testimoni Kesihatan Badan

Testimoni Diabetis

Testimoni Kesihatan Badan

Testimoni Kesihatan Badan

Testimoni Kesihatan Badan

Testimoni Kesihatan Badan

what people say

Alhamdulilah, after I try consumed Mix Botanical Beverage for 2 weeks. My knee pain that I suffer for 4 month slowly gone. Now, I do not rely on medicine from hospital anymore.

Ramlah Itam

Selangor, MY

I keep feel healthy since I consumed Mix Botanical Beverage twice per day.

Ong Boon

Alor Setar, KDH

My body feel better every day I wake up in the morning and my blood glucose level also decrease from 14 to 7 since I consumed Mix Botanical Beverage.

Ismail Yaakob

Ipoh, PRK
to top